... حبل المتین ...
چهارشنبه 86 اسفند 15 :: 11:51 عصر :: نویسنده : حسین
معرفی یه الگو برای انتخاب امام راحل توصیه می کردند که وکلا باید مثل مدرس باشند و مثل مدرس عمل کنند.
گذشت بود." تا جایی که هنگامی که به کشور عثمانی می رود به صدر اعظم عثمانی می گوید: "اگر کسی به کشور ما حمله کرد، اول او را می کشیم ، بعد تحقیق می کنیم ببینیم علامت مسلمانی را دارد یا نه ؟ اگر مسلمان بود به آئین اسلامی دفنش می کنیم و الا نه ." این جملات را به عثمانی متکبری می گفت که چشمداشت زیادی به خاک ایران داشت و جز زبان زور نمی شناخت . در زمستان هنگامی که مدرس از پلههای مجلس بالا میرفت، یکی از نمایندگان مجلس به او برخورد و گفت: شما در این زمستان سخت، با این پیراهن کرباسی و یقه باز گرفتار سرماخوردگی میشوید . مدرس نگاهی تند به او نمود و گفت: کاری به یقه باز من نداشته باش. حواست جمع دروازههای ایران باشد که باز نماند. مدرس می گفت : "خداوند دو چیز را به من نداده ، یکی ترس و دیگری طمع و هر کسی با مصالح ملی و امور مذهبی همراه باشد ، من هم با او همراهم و الا ..."
موضوع مطلب : دوشنبه 86 اسفند 6 :: 11:41 عصر :: نویسنده : حسین
این آقایون از افراد نهضت آزادی هستند. آقای محتشمی پور در مراسم ختم مرحوم آیت الله توسلی برای دومین بار در دفاع از نهضت آزادی به موضوعی اشاره کرد که تعجب برانگیز است: " ... وقتی آن فرد به امام (ره) گفتند اینها علیه مقام ولایت فقیه یعنی شخص شما صحبت می کنند، امام فرمودند خب صحبت کنند مگر من از اصول دین هستم که اگر کسی علیه من سخن گفت از اسلام خارج است ..." ایشون از کجای این مطلب می خواهن استفاده کنن که نهضت آزادی نباید غیر قانونی باشه من نفهمیدم اما این رو خوب می دونم که تنها اهداف حزبی ایشون باعث شده در دفاع از نهضت آزادی ها به این حد مصر باشن. برای روشن شدن واقعیت من مطالبی رو با سند می نویسم. بهمن 1366 هنگامی که آقای محتشمی پور وزیر کشور بود طی نامه ای خطاب به حضرت امام (ره) نوشتن که : مجلس شورای اسلامی و حتی قوه قضاییه و مغشوش کردن اذهان بوده است. مسئولین نهضت آزادی با سمپاشی های خود نسبت به سیاست های دولت ، دفاع مقدس و جنگ ، مسئله برائت از مشرکین و حادثه خونین مکه مکرمه ، جهاد مالی و تصمیمات شورای عالی جنگ و بالاخره فرمایشات اخیر حضرت امام (ره) راجع به حکومت و ولایت مطلقه، در جهت مبارزه و تضعیف نظام جمهوری اسلامی گام برداشته اند." آقای محتشمی پور در ادامه نامه خود درباره صلاحیت نهضت آزادی برای شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی ، از حضرت امام (ره) کسب تکلیف می کند. صحیفه امام جلد 20 ص 479 پاسخ امام (ره) به این نامه : "پرونده این نهضت و همین طور عملکرد آن در دولت موقت اول انقلاب شهادت می دهد که نهضت به اصطلاح آزادی طرفدار جدی وابستگی کشور ایران به امریکا است، و در این باره از هیچ کوششی فروگذار نکرده است ... در هر صورت به حسب این پرونده های قطور و نیز ملاقات های مکرر اعضای نهضت ، چه در منازل خودشان و چه در سفارت امریکا و به حسب آنچه من مشاهده کردم از انحرافات آنها ، که اگر خدای متعال عنایت نفرموده بود و مدتی در حکومت موقت باقی مانده بودند ملت های مظلوم بویژه ملت عزیز ما ، اکنون در زیر چنگال امریکا و مستشاران او دستو پا می زدند و اسلام عزیز چنان سیلی از این ستمکاران می خورد که قرن ها سر بلند نمی کرد ، و به حسب امور بسیار دیگر ، نهضت به اصطلاح آزادی صلاحیت برای هیچ امری از امور دولتی یا قانونگذاری یا قضایی را ندارند ، و ضرر آنها به اعتبار آنکه متظاهر به اسلام هستند و با این حربه جوانان عزیز ما را منحرف خواهند کرد و نیز با دخالت بی مورد در تفسیر قرآن کریم واحادیث شریفه وتاویل های جاهلانه موجب فساد عظیم ممکن است بشوند ، از ضرر گروهک های دیگر ، حتی منافقین این فرزندان عزیز مهندس بازرگان ، بیشتر و بالاتر است ... دوشنبه 86 بهمن 29 :: 9:51 صبح :: نویسنده : حسین
مردم از ندانستن به گمراهی کشیده می شوند نه از دانستن
برای برگزاری انتخابات مجلس هشتم بعد از دستور وزیر کشور طبق قانون فرمانداران تشکیل هیئت اجرایی و معتدمین دادند که این هیئت طبق قانون توسط شورای نظارت تایید شد. هیئت مرکزی نظارت 5 نفر هستند که تنها 2 نفر از اعضای شورای نگهبان در آن حضور دارند. هیئت اجرایی که باید صلاحیت ثبت نام کنندگان را تایید می کرد ، در فرمانداری تهران متشکل از 30 نفر تشکیل شد. اگر به اسامی آنها دقت کنید ، مشاهده می کنید که افراد جناحی و سیاسی در آنها دیده نمی شود : آقای محمد محمود دعایی ( روزنامه اطلاعات ) ، علی حقانی ، محمد حسن رحیمیان (بنیاد ایثارگران نهاد رهبری) ، احمد زرگر ( ستاد امر به معروف و نهی از منکر ) ، حسین ابراهیمی ( امور مساجد ) ، دکتر حسن صادقی مقدم (استاد دانشگاه) ، احمد سالک ، اشعری (رئیس کتابخانه ملی) و آقایان رئیسی ، علوی و . . . در کل کشور 7200 نفر برای انتخابات مجلس ثبت نام کردند که 1430 نفر از این تعداد در تهران بودند. طبق ماده 28 باید صلاحیت نامزدهای انتخاباتی احراز شود و نمی توانند اصل را بر صلاحیت بگذارند و بگویند مگر آنکه خلافش ثابت شود ، پس با انجام مواردی که در قانون پیش بینی شده باید صلاحیت ها برایشان احراز شود. طبق ماده 29 کسانی که مشاغل مهم دولتی دارند باید 6 ماه قبل از شغلی که دارند استعفا بدهند. طبق ماده 30 کسانی مانند کسانی که زمین اموات را تصرف کرده اند و یا در تحکیم رژیم سابق نقش اساسی داشتند نباید صلاحیت آنها تایید شود. و بندهایی از این دست که در قانون مشخص شده است . . . اما چرا این تعداد رد صلاحیت شده وجود دارد ؟
دوشنبه 86 بهمن 22 :: 11:5 عصر :: نویسنده : حسین
امروز با روزای دیگه فرق داشت ، آخه روز 22 بهمن بود. اما این روز برام مثل همیشه نبود ، یک سری عناوین مثل پیروزی انقلاب ، راهپیمایی 22بهمن و ... تو ذهنم میومد. با خودم می گفتم چرا راهپیمایی ؟ درسته این شرکت کردن بر من واجبه ولی نکنه یه عادت شده باشه ؟ بعد کمی فکر کردم و شروع کردم به خودم جواب دادن . . . عده ای رو تو تاریخ دیدم که مدام تلاش کردن ، خون دل خوردن ، شکنجه کشیدن ، عزیزاشون رو از دست دادن و خیلی از سختی های دیگه تا بعد از ظلمهایی که به امامای ما شد یه حکومت شیعه و حکومتی که مبنای اون اسلام ناب باشه رو تشکیل بدن و دیدم حالا این نهالی که اونا کاشتن و بعد240 هزار مجاهد تو جنگ با خونشون آبیاریش کردن به دست من و هم نسلیانم افتاده ... با خودم گفتم اگه بخواهم تنها خودم رو توی این لحظات ببینم و کاری به گذشته و صفحات تاریخ نداشته باشم جفا کردم، استاتیکی نگاه کردم ، اصلاً دل مرده ام پس نگاهم رو بلندتر کردم دیدم می تونم با یه کاره ساده مثل همین تو خیابون رفتن و تکرار آنچه برادران و خواهران ایمانی برای پیروزی انقلاب گفتن،این درخت انقلاب رو از آفت دشمنان و توطئه هاشون هرس کنم ... پس وای بر من که وارث دستاورد این همه محنت و تلاشم اگر بجای کمک به انقلاب فکر قُر زدن باشم یا بی تفاوت باشم ... با خودم گفتم ای شهدای انقلاب شما خون دادید و آنچه داشتید هدیه راه عشقتون کردید وای برمن که حالا تنها یک حضور از من خواسته شده و دریغ کنم !؟ به سیل خروشان عشاق پیوستم و همراهشان پیمانی دیگر بستم و بار دیگر نا امیدی دشمن را مشاهده کردم... و برگشتم و با خودم می گفتم شعار تنها کافی نیست ، باید کمر همت بست و برای رفع مشکلات به کمک انقلاب بشتابیم ... خدایا به ما توفیق خدمت دِه ... موضوع مطلب :
شهید مدرس هنگامی که به نمایندگی مجلس انتخاب شده بود ، به تهران نقل مکان کردند. در آن زمان دو نوع خانه به نمایندگان می دادند یکی 2 تومانی بود و دیگری 15 ریالی که به انتخاب خود نمایندگان بود. شهید بزرگوار منزل ارزانتر را انتخاب کردند ، اطرافیان که از رفت و آمد زیاد مردم به منزل ایشان خبر داشتند ، معترض شدند که چرا خانه بزرگ تر و بهتر را انتخاب نکردید ؟ شهید مدرس فرمودند : می خواستم دستم بسته و زبانم باز باشد.
آری ما برای این صندلی ها چنین نمایندگانی می خواهیم .
موضوع مطلب : آخرین مطالب آرشیو وبلاگ پیوندهای روزانه پیوندها نویسندگان حسین (91)
صفحات وبلاگ آمار وبلاگ بازدید امروز: 93
بازدید دیروز: 257
کل بازدیدها: 1686378
|
|